De 2e J. van Campenstraat 135/137/139 betreft de gehele renovatie van 3 panden in zeer slechte staat. Er zaten o.a. zeer grote scheuren in de wanden. De fundering was enige jaren geleden hersteld. De panden zijn geheel gestript. 2 schuine daken zijn verwijderd en vervangen door rechte opbouwen waardoor volwaardige woningen zijn ontstaan. Totaal 9 appartementen gecreeerd. Op de daken zijn dakterrassen aangebracht en nieuwe balkons aan de achterzijde.

De opdrachtgever:

“De renovatie van de negen appartementen op Campenstraat is een lange-termijn project geweest waarbij er eerst met de bewoners afspraken moesten worden gemaakt. Een aantal bewoners is verhuisd en een aantal is gebleven. Gezamenlijk zijn de plannen intensief uitgewerkt. Zowel het maken van afspraken als de begeleiding van de bouw is uitbesteedt. Het communicern met constructeur, gemeente en aannemer heeft veel tijd gekost maar omdat ik een projectmanager heb ingeschakeld heeft het mijzelf bijna geen tijd geklost! Alle te nemen beslissingen werden steeds keurig voorbereid en voorgelegd in het periodiek overleg. Handig!”

 voorzijde-steiger.jpgsloop-dak.jpgachterzijde-oude-staat.jpgachtergevel-herstel.jpgbalkons-135.jpgsloop-dak-2.jpgopbouw-maken.jpgintern-bouw-135.jpgkeuken.jpg