Hoe werken wij?

Samen met u inventariseren we uw wensen en stellen we een zorgvuldig pakket van eisen vast. Wij vertalen dat naar een uitgebreide werkomschrijving met tekeningen. Samen selecteren we de beste offertes en wij regelen voor u sluitende contracten. Vervolgens coördineert de bouwregisseur het project en heeft periodiek overleg met u. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend; wanneer u dat het beste uitkomt!  De bouwregisseur bewaakt ook het budget en de tijdsplanning voor u, en voorkomt zo onplezierige verrassingen.

Wat kost het?

Afhankelijk van de aard van het project en de uit te besteden werkzaamheden wordt vooraf een vergoeding afgesproken. De ervaring leert echter dat een bouwregisseur door alles goed voor te bereiden en stevig te onderhandelen, flink wat voor u kan besparen. Vaak zelfs meer dan de betaalde vergoeding!

Wat levert het op?

Ons inschakelen levert u rust op. Onze ervaring helpt u bij het optimaliseren van uw plannen. Door een goede voorbereiding kan een bouwregisseur u behoeden voor  misverstanden en fouten, en daarmee voor onvoorziene kosten.

Wie zijn wij?

De Amsterdamse Bouwregisseurs is een maatschap. De maten zijn Uilenbroek Bouwpartner en Karel Bouwregie. Als maten hebben wij samen vele jaren ervaring in de bouwwereld en het projectmanagement. Wij zijn de onafhankelijke tussenschakel tussen de uitvoerders en u als opdrachtgever. Wij kennen het vak en spreken de taal.